Chec aperitiv

de Laly in Aperitive / Garnituri, 1 Oct 2010 | 32693 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta trebuie sa-i multumesc lui Gourmandine.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 6 oua
  • 100 gr masline negre fara samburi
  • 100 gr masline verzi fara samburi
  • 400 gr sunca,salam,kaizer su ce mezeluri  aveti
  • 150 gr telemea de oaie
  • 200 ml lapte
  • 2 felii de gogosar murat
  • 4 linguri de ulei
  • 100 gr cascaval
  • 1 plic cu praf de copt
  • sare,piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Taiem sunca si castravetii cubulete.Cascavalul si branza le dam pe razatoarea cu ochiuri mari.

Intr-un castron punem faina si praful de copt si amestecam.Intr-un alt castron mai mare spargem ouale si le mixam bine,pana devin spuma.

Adaugam laptele si branza rasa peste oua si omogenizam bine.Peste compozitia de ou adaugam faina cernuta si amestecam cu o spatula sau lingura de lemn,pana se incorporeaza toata.

Peste compozitia rezultata adaugam maslinele,sunca,gogosarul murat,cascavalul,sarea,uleiul si piper dupa gust.Mestecam pana se incorporeaza toate ingredientele.

Tapetam o forma de chec cu hartie de copt,sau cu ulei si turnam compozitia.O introducem la cuptor la foc mediu pana devine rumenie.

Se poate servi atat cald cat si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Telemea de vaca cu rozmarin