Chec aperitiv

de ela in Aperitive / Garnituri, 7 Aug 2013 | 22791 vizualizari

 

nu mai facusem de multa vreme un chec din acesta....este bun cald dar si rece si merge pentru pus la pachet la lucru...se face simplu si rapid

 

INGREDIENTE

  • 6oua
  • 250gr faina
  • 50gr sunca presata taiata marunt
  • 150gr telemea rasa
  • 100gr cascaval ras
  • 30gr parmezan
  • 70gr masline fara samburi taiate marunt
  • 200ml lapte
  • 1plic praf de copt
  • 1ardei gras rosu mic
  • 1ardei gras galben mai mic
  • sare dupa gust
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Punem intr-un castron ouale cu  sare,piper si laptele si le batem bine.Incorporam treptat faina cernuta cu praful de copt si amestecam usor pana compozitia se omogenizeaza bine.Adaugam treptat cascavalul,branza si parmezanul si amesecam continuu.Punem sunca si maslinele,apoi ardeii taiati bucati mici.

Tapetam o tava de copt cu hartie de copt si punem compozitia.Dam la cuptorul preincalzit,la foc mic cam 45-60minute,pana se rumeneste frumos checul.Verificam cu scobitoarea daca este copt in interior.Lasam sa se raceasca si scoatem din tava .Se taie usor si frumos cand este complet rece.

TIPS-URI

1

putem pune si alte mezeluri,ce avem prin casa

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute