Chec aperitiv (altfel)

de COSTEO in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2013 | 11386 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • faina
  • 500 g carne ( vita sau porc) tocata
  • 2 lgt patrunjel verde
  • 2 lgt ceapa verde
  • 2 lgt usturoi verde
  • 1 lgt marar verde
  • 2 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv (altfel):

Galbenusurile se bat bine spuma, adaugam si faina, pana obtinem un aluat nu prea gros.

Se toaca ceapa, usturoiul, marar, patrunjel si se adauga peste compozitia obtinuta, apoi punem carnea tocata. Mestecam bine, potrivim de sare, piper si cimbru si 2 linguri bulion.

La final peste compozitia obtinuta, punem albusurile ramase, pe care le batem bine cu telul.

Tapetam cu faina un vas termorezistent si punem compozitia obtinuta, in vas la cuptor pentru 90 minute la 170 grade.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv (altfel)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]