Checul aperitiv este bun si potrivit oricand ...este bun cald sau rece...poate fi servit ca atare sau alaturi de o salata, la pachet ....Noi am servit alaturi de cartofi prajiti :)
Intr-un bol punem tonul bine scurs de uleiul din conserva, maslinele fara samburi si taiate in doua,porumbul dulce , ardeiul spalat,curatat si taiat julienne si fasiile de rosii uscate bine scurse de ulei si tocate marunt .
Presaram sare dupa gust si amestecam bine ingredientele.
Separat in alt bol batem cele patru oua spuma cu putina sare si piper.
Adaugam ouale in bolul cu legume si amestecam usor .
Punem apoi faina impreuna cu praful de copt si amestecam .
Tapetam o tava de chec cu hartie de copt ( sau ungeti cu unt si tapetati cu faina) . Punem compozitia si ornam cu felii de rosie.
Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pana ce checul s-a rumenit frumos la suprafata.
Cand checul este gata , il scoatem din cuptor , il lasam sa se racoreasca putin apoi il feliem .
Pofta buna !