Chec aperitiv picant

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 24 Oct 2015 | 10068 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ouă
  • 150 g făină
  • 4 linguri de ulei
  • 1 pliculeţ praf de copt
  • sare
  • 200 g măsline
  • 1 1/2 gogoşar murat
  • 200 g caşcaval
  • cârnat afumat picant
  • kechup picant
  • seminţe de in, floarea soarelui
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv picant:

Mixăm foarte bine ouăle cu un praf de sare până când obţinem o compoziţie spumoasă.

Adăugăm treptat făina, praful de copt şi uleiul. Până la această fază am lucrat doar cu mixerul, de acum voi folosi o lingură pentru a amesteca ingredientele.

Adăugăm caşcavalul, măslinele, cîrnatul tăiat mărunt şi gogoşarul murat tăiat cubuleţe.

Turnăm compoziţia într-o tavă de cozonac tapetată cu ulei şi făină sau hârtie pentru copt. Deasupra punem kechup şi seminţe.

Timp de coacere 35-40 de minute. Facem proba cu scobitoarea. După ce se răceşte îl putem felia.


Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 550 lei
1099.99 lei
549.99 lei

COMENTARII (15)

Zamfira 1

25.10.2015, 09:04

Multumesc Mirela

Gherca Daniela 1

26.10.2015, 09:02

bun

Zamfira 1

26.10.2015, 09:27

Daniela

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]