Chec brownie cu unt

de maisondenisse in Dulciuri, 2 Noi 2015 | 4488 vizualizari

 

Un chec rapid care combina gustul intens si ciocolatos al partii brownie impreuna cu delicatetea gustului de unt.

 

INGREDIENTE

Brownie

  • 140 g ciocolata neagra
  • 50 g unt nesarat
  • 50 g zahar
  • 1 ou
  • 35 g faina

Aluat de unt

  • 120 g unt nesarat
  • 100 g zahar
  • 2 oua
  • 120 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 50 ml lapte
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec brownie cu unt:

Brownie

    Se topeste ciocolata impreuna cu untul. Se lasa deoparte, se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste. Se adauga oul batut bine, apoi faina si se incorporeaza. Amestecul se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se baga la cuptorul preincalzit pentru 15 minute.

Aluat de unt

     Untul la temperatura camerei se bate impreuna cu zaharul pana devine o crema. Se adauga ouale pe rand . Se pune laptele, apoi faina impreuna cu praful de copt si  se amesteca.

      Se scoate forma cu brownie din cuptor peste care se adauga aluatul de unt si se baga la cuptor pentru  25-30 de minute.

      Se poate servi atat cald, alaturi de o cana mare cu lapte, cat si rece!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec brownie cu unt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Rocsi 1

02.11.2015, 20:33

Anett 1

02.11.2015, 23:01

super super!

miki_a 1

07.11.2015, 00:47

Imi place mult de tot ce ai facut aici!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Jeleu de morcovi