Chec cu banane și nucă - rețetă de post

de elucubratiiculinare in Prajituri, 22 Apr 2013 | 6203 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 banane,
  • o cană zahăr,
  • o cană ulei,
  • 2 căni făină,
  • 10 g praf de copt,
  • 100 g nucă măcinată.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu banane și nucă - rețetă de post:

Bananele se pasează bine și se amestecă cu zahărul și uleiul. Se adaugă treptat făină cernută împreună cu praful de copt. La sfârșit adăugăm 50 g nucă și amestecăm până la omogenizare. Compoziția se pune într-o tavă mare de chec unsă bine cu ulei. Se presară restul de nucă. Se dă la cuptor (preîncălzit) la 180 grade pentru 45-50 minute sau până se rumenește frumos deasupra.

Se servește rece. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu banane și nucă - rețetă de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Chec cu pudra de roscove (de post)