Chec cu branza de vaci si samburi de rodie

de Bucataras Diana in Dulciuri, 23 Ian 2017 | 2619 vizualizari

 



Ca la bucatarasi acasa
Am revenit cu o noua combinatie de chec cu branza de vaci. Sincera sa fiu, am mai incercat cateva combinatii, toate bune, dar nu am apucat sa le scriu si sa le postez.  :|
In caz ca va intrebati de ce am pus doar 2 prune, raspunsul este ca numai doua, am gasit ratacite prin camara si nu voiam sa le las acolo singurele :) Si am reusit sa ma abtin sa pun ceva seminte :P

 

INGREDIENTE

  •  6 oua
  • 400 g zahar
  • 300 g unt 
  • 700 g branza de vaci 
  • 400 g faina ·
  • 100 g amidon
  • 2 praf de copt
  • Esenta vanilie 
  • 1 +1/2 rodie 
  • 2 prune
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu branza de vaci si samburi de rodie:

Tocam prunele marunt si curatam rodia.

Mixam ouale cu zaharul pana se topeste cel din urma. Adaugam esenta de vanilie, untul topit si apoi branza de vaci. Faina combinata cu amidonul si praful de copt le adaugam in compozitie si amestecam pana se omogenizeaza. Adaugam prunele tocate si mixam, apoi punem samburii de rodie si amestecam. Punem compozitia in tavi tapetate cu hartie de copt si dam la cuptor pentru circa 40 de minute. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu branza de vaci si samburi de rodie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ciocolata,branza si caramel