Chec cu cacao

de Lau in Dulciuri, 6 Mar 2011 | 9734 vizualizari

 

de post

 

INGREDIENTE

  • 3 cani apa
  • 2 cani zahar
  • 1 cana ulei
  • 2 praf de copt
  • faina cat cuprinde (700g)
  • miez de nuca
  • 3 linguri de cacao
  • 2 linguri de dulceata de cirese
  • coaja de portocale
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu cacao:

apa se amesteca cu zaharul pana se topeste,dupa care se adauga uleiul,faina treptat,praful de copt stins in zeama de lamaie,coaja de portocale.

ungem tava si o tapetam cu faina turnam compozitia din care oprim 3 linguri de aluat.

peste cele 3 linguri punem cacaua,dulceata si miezul de nuca taiat marunt,amestecam bine,

turnam peste compozitia alba si cu cutitul sau furculita modelam.

dam tava la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea.

cand este gata pudram cu zahar sau putem face o glazura din 5 linguri de zahar,8 linguri de apa,3 linguri cacao,o lingura margarina.

ingredientele le punem intr-o cratita amestecam bine si  dam la foc mic,pana se ingroasa(20 min)

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu crema de pepene galben