Chec cu dovlecei

de kukibella in Aperitive / Garnituri, 11 Mar 2012 | 5774 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua;
  • 100 gr.caşcaval ras;
  • 100 gr.branza rasa( ce branza aveti prin casa);
  • 3-4 dovlecei;
  • 180 gr.iaurt;
  • 400 gr.faina;
  • 1 pachet praf de copt;
  • cimbru uscat;
  • 50 ml. ulei.

ptr.sos:

  • 150 gr.iaurt;
  • 1 catel de usturoi;
  • 1 ling.sos de soia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu dovlecei:

ouale se bat spuma adaugandu-se treptat iaurtul şi uleiul.

se adauga branza şi caşcavalul ,dovlecei dati prin razatoare şi storşi;

se amesteca compozitia;peste se adauga ın ploaie faina amestecata cu praful de copt,iar la sfarşit cimbrul uscat.

ıntr-o tava tapetata cu hartie de copt se pune compozitia şi se da la cuptorul pre-ıncalzit la 170 grade ptr.aprox. 45 min.

dupa ce se racoreşte se taie şi se serveşte cu sosul de iaurt.

sos:iaurtul se amesteca cu usturoiul pisat şi cu sosul de soia

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]