Chec cu dovlecei

de kukibella in Aperitive / Garnituri, 11 Mar 2012 | 4882 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua;
  • 100 gr.caşcaval ras;
  • 100 gr.branza rasa( ce branza aveti prin casa);
  • 3-4 dovlecei;
  • 180 gr.iaurt;
  • 400 gr.faina;
  • 1 pachet praf de copt;
  • cimbru uscat;
  • 50 ml. ulei.

ptr.sos:

  • 150 gr.iaurt;
  • 1 catel de usturoi;
  • 1 ling.sos de soia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu dovlecei:

ouale se bat spuma adaugandu-se treptat iaurtul şi uleiul.

se adauga branza şi caşcavalul ,dovlecei dati prin razatoare şi storşi;

se amesteca compozitia;peste se adauga ın ploaie faina amestecata cu praful de copt,iar la sfarşit cimbrul uscat.

ıntr-o tava tapetata cu hartie de copt se pune compozitia şi se da la cuptorul pre-ıncalzit la 170 grade ptr.aprox. 45 min.

dupa ce se racoreşte se taie şi se serveşte cu sosul de iaurt.

sos:iaurtul se amesteca cu usturoiul pisat şi cu sosul de soia

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv