Chec cu dovlecei

de kukibella in Aperitive / Garnituri, 11 Mar 2012 | 5018 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua;
  • 100 gr.caşcaval ras;
  • 100 gr.branza rasa( ce branza aveti prin casa);
  • 3-4 dovlecei;
  • 180 gr.iaurt;
  • 400 gr.faina;
  • 1 pachet praf de copt;
  • cimbru uscat;
  • 50 ml. ulei.

ptr.sos:

  • 150 gr.iaurt;
  • 1 catel de usturoi;
  • 1 ling.sos de soia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu dovlecei:

ouale se bat spuma adaugandu-se treptat iaurtul şi uleiul.

se adauga branza şi caşcavalul ,dovlecei dati prin razatoare şi storşi;

se amesteca compozitia;peste se adauga ın ploaie faina amestecata cu praful de copt,iar la sfarşit cimbrul uscat.

ıntr-o tava tapetata cu hartie de copt se pune compozitia şi se da la cuptorul pre-ıncalzit la 170 grade ptr.aprox. 45 min.

dupa ce se racoreşte se taie şi se serveşte cu sosul de iaurt.

sos:iaurtul se amesteca cu usturoiul pisat şi cu sosul de soia

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec