Chec cu dulceata de mere (de post)

de Gabitsa in Prajituri, 4 Apr 2014 | 4457 vizualizari

 

Ceva dulce si rapid !

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de apa minerala Borsec
  • 1 cana de zahar
  • 1/2 cana de ulei
  • 3 cani de faina
  • esenta de rom
  • esenta de vanilie
  • 1 praf de copt
  • 4 linguri de cacao
  • 4 linguri de dulceata de mere
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu dulceata de mere (de post):

Intr-un vas se pun apa, zaharul, praful de copt, cana de ulei si se amesteca pana se omogenizeaza toate. Adaugam esentele si faina. Obtinem o compozitie de chec. Se imparte compozitia in doua parti egale. In una din compozitii se pune cacao si se amesteca bine cu telul. Tot in aceasta compozitie de cacao se adauga si dulceata de mere si se amesteca. Se toarna compozitia alba si dupa aceea cea  de cacao si facem diferite miscari cu furculita. Se baga la cuptor. Se lasa cat este nevoie deoarece depinde de fiecare cuptor. Se probeaza cu scobitoarea 

TIPS-URI

1

se poate adauga si zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu dulceata de mere (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cel mai bun chec de post, cu gem si nuca de cocos