Chec cu ton si sos pesto

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2011 | 4112 vizualizari

 

Este un aperitiv foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 2conserve de ton mari
  • 3linguri sos pesto din comert
  • 100gcascaval
  • 3oua
  • 100g faina
  • 1praf de copt
  • 1lingura coniac(optional)
  • 50ml lapte
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu ton si sos pesto:

Intr-un castron,amestec faina,praful de copt stins,ouale,cascavalul ras,tonul scurs si maruntit sosul pesto apoi se incorporeaza cate putin lapte iar la urma coniacul;

intr-o tava de chec,cu hartie de copt rastorn compozitia si dau la cuptor 30-45min,facand testul cu scobitoarea.

TIPS-URI

1

se serveste rece

2

cu orice fel de salata

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu ton si sos pesto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv "Mozaic"