Chec din albusuri in doua culori

de -Licurici- in Dulciuri, 18 Apr 2016 | 4299 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana de albusuri;
  • o cana de zahar;
  • 2 plicuri zahar vanilat;
  • 100 ml ulei;
  • 9 linguri de faina;
  • o lingura cacao;
  • o lingura ornamente din ciocolata neagra;
  • o lingura ornamente din ciocolata alba;
  • cirese confiate (taiate in jumatati).
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri in doua culori:

1.             Albusurile se bat spuma, cu un praf de sare, apoi se adauga zaharu vanilat si zaharul tos, putin cate putin.

2.             Se mixeaza la viteza maxima pana cand se topeste zaharul.

3.             Se adauga uleiul si se amesteca bine.

4.             Faina se cerne peste albusuri si se incorporeaza cu o paleta, de jos in sus.

5.             Intr-o tava pentru cozonac cu hartie de copt, se pune jumatate din compozitie si se presara ornamente din ciocolata neagra si cirese confiate.

6.             Cealalta jumatate de compozitie se amesteca cu cacao, apoi se pune deasupra, in tava.

7.             Se presara cu ornamente din ciocolata alba si ciree confiate. 

8.             Se baga tava in cuptor pentru 35-40min sau se incearca cu o scobitoare.

 

9.             Se lasa sa se raceasca cu usa cuptorului intredeschisa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri in doua culori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Rocsi 1

18.04.2016, 22:24

Nu refuz o feliuta de chec!

Gherca Daniela 1

18.04.2016, 23:31

delicios!

CameliaR 1

12.05.2016, 11:46

Mmmm, delicios!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]