Chec in masina de paine

de Sidy in Prajituri, 6 Iul 2010 | 37445 vizualizari

 

Pentru ca era foarte cald si nu am mai vrut sa pornesc cuptorul de aragaz , m-am hotarat sa coc checul in masina de paine si nu mi-a parut rau....
Mai ales dupa ce am vazut ca nepotelul meu il papa cu asa pofta.

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 2 oua
  • o cana lapte
  • 100 g unt
  • 4 linguri zahar
  • 1 plic drojdie uscata
  • esenta de rom
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 50 g stafide
  • 1/2lingurita sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec in masina de paine:

Am introdus in masina de facut paine, ingredientele in urmatoarea ordine:
sare, lapte, unt, oua,faina, drojdie, zahar, esenta de rom si coaja de lamaie si am  lasat sa-si faca programul dupa cum am planificat masina pe programul Cake. Cand a inceput sa fluiere , am adaugat stafidele si am lasat masina sa-si fac programul.
Pofta mare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec in masina de paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

steff 1

11.07.2012, 19:00

da... doar ca steff... vine de la stefan ... poate e cam ciudat ca un baiat gateste ... dar chiar imi place
multumesc mult de sfaturi

steff 1

11.07.2012, 19:02

a iesit foarte buna ... si cu 250 de ml de lapte , si cu un plic de 12 gr de drojdie uscata ...
doar ca am omis momentul in care sa adaug stafidele

Sidy 1

12.07.2012, 16:04

Cu atat ma bucur mai mult cu cat e vorba despre Stefan !!! Felicitari !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

ieri la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Teo