Chec provensal

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 20 Ian 2016 | 3504 vizualizari

 

Acesta nu e nimic alta ceva decat un chec aperitiv, este usor de pregatit si bun in orice ocazie.

 

INGREDIENTE

  • 10 masline negre
  • 10 rosii uscate
  • 1 dovlecel mai mic
  • 200g ton (1conserva)
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 30g unt
  • 3oua
  • 180g faina
  • 1lingurita praf de copt
  • 50g cascaval
  • 150ml lapte
  • sare, piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec provensal:

Se bat bine ouale cu un praf de sare si piper, se adauga faina cu praful de copt, untul topit, laptele, se amesteca bine, apoi dovlecelul si cascavalul rase, maslinele, rosiile si rozmarin taiate marunt, tonul din conserva cu tot cu ulei, se omogenizeaza totul bine, se condimenteaza daca e cazul, apoi se rastoarna in tava cu hartie de copt (daca aveti tava de silicon,nu mai e nevoie de hartie) si se lasa la cuptor 50 min., facand testul cu scobitoarea.

Dupa ce s-a racit, se scoate din forma se taie si se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec provensal" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]