Se incinge cuptorul la 160°c.
Se unge o tava de 16-25 cm cu unt si se pune o foaie de copt.
Se topeste ciocolata la bain-marie impreuna cu untul.Se lasa la racit 5 minute,apoi peste se adauga 2 oua batute si se incorporeaza bine.
Intr-un alt bol se amesteca faina,100 gr de zahar pudra si cacaoa cernuta. Se amesteca (compozitia nu trebuie sa fie prea amestecata).
Intr-un bol separat se bate cu un mixer branza,zeama de lamaie,frisca lichida si restul de zahar pudra pana devine o compozitie fina,apoi se adauga oul ramas si se incorporeaza toate.
Se toarna cele doua compozitii pe rand in tava (sau se poate modela dupa placul fiecaruia) eu am pus intai compozitia de ciocolata apoi cea de branza.
Cu o scobitoare se pot face modele.Se da la cuptor cca 50 min.
Dupa coacere se lasa la racit cam 2-3 ore.
Pofta buna!