Iata si un desert, simplu, rapid si tare dulceeeee :)
Se pun stafidele la inmuiat in zeama de lamaie, apoi se amesteca cu branza.
Untul la temperatura camerei, se amesteca cu un pic de sare pana devine omogen.
Galbenusurile se separa de albusuri si se adauga la unt impreuna cu branza.
Seprat, se amesteca faina cu grisul si praful de copt, apoi se adauga in compozitia de branza.
La final se bat albusurile batute spuma si amestecate cu zaharul pana se topeste, si se incorporeaza in restul preparatului.
Se aseaza hartia de copt in vasul Zepter si se toarna compozitia.
Se aseaza pe ochiul cel mai mic al aragazului, la foc minim si se lasa la copt pana cand acul indicator ajunge la jumatatea zonei verzi.
Din cand in cand este recomandat sa se stearga condensul format pe interiorul capacului.
Se opreste focul si se mai lasa 10 min. dupa care se poate scoate din vas cu ajutorul hartiei de copt, se lasa la racit si se tapeteaza cu zahar pudra.