Chefal prajit

de ianculubita in Peste, 15 Apr 2013 | 9870 vizualizari

 

Stiti si voi probabil ca atunci cand prajim un peste congelat,nu mai scapam de miros in bucatarie;va dau un sfat incercat de mine si a dat rezultate.

 

INGREDIENTE

  • 1chefal sau alt peste
  • condimente pentru peste
  • 1capatana de usturoi
  • 1cana cu lapte
  • 4linguri faina
  • ulei pentru prajit
  • 1ceasca iaurt
  • cartofi
  • malai
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chefal prajit:

Pestele curatat,bine spalat,taiat rondele,condimentat cu sare si condimente pentru peste din belsug,il punem intr-un vas si-l acoperim cu lapte la temperatura camerei;

lasam vasul in bucatarie aproape 1h amestecand din cand in cand;

in acest timp facem mujdeiul;

usturoiul curatat,bine pisat,frecat cu ulei apoi amestecat cu iaurt;

tot acum prajim si cartofii si-i scoatem pe prosoape de hartie.

Pestele scos din lapte,il trecem prin faina apoi il prajim in ulei

Servim pestele cu cartofi prajiti,mujdei si bineinteles cu mamaliguta.

TIPS-URI

1

daca nu sunteti presate de timp,pestele poate sta in lapte mai mult

Daca ti-a placut reteta noastra "Chefal prajit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele din peste cu arome thailandeze