Chesecake cu capsuni

de Pasiune pentru bucatarie in Torturi, 1 Iul 2010 | 5309 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Crusta:
  • -300 g biscuiti(petit beurre)
  • -150 g unt
  • -3 linguri lapte
  • Crema:
  • -400 g crema de branza(eu am avut quark)
  • -300 ml frisca lichida
  • -20 g gelatina
  • -150 g zahar pudra
  • -1 kg capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chesecake cu capsuni:

Crusta:biscuiti se pun intr-o punga si se faramiteaza cu sucitorul.Untul se topeste si se pune impreuna cu laptele peste biscuiti si se amesteca bine.Se pune amestecul intr-o forma cu peretii detasabili si se intinde cu ajutorul unui pahar pe fundul tavii.

Se da tava la cuptor 10-15 min pana se rumeneste putin.Dupa ce se scoate din cuptor se lasa la racit.Pe peretii tavii se pun felii de capsuni si pe restul suprafetei capsuni intregi(eu am pus si piersici pentru ca cineva s-a ocupat de capsuni).

 Crema:crema de branza se amesteca cu zaharul pudra si cu sosul de la 200 g capsuni si se amesteca bine.Gelatina se hidrateaza in cateva linguri de apa rece,se dizolva si se adauga cremei de branza.La sfarsit se incorporeaza frisca batuta spuma.Crema se pune peste capsunisi se da aprox 3 h la frigider.Se orneaza cu capsuni si frisca!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chesecake cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]