Chifle cu praf de copt

de Bunica in Piine, 5 Apr 2020 | 2790 vizualizari

 

In lipsa de drojdie sunt  foarte bune si cu praf de copt.

 

INGREDIENTE

  • 200 g. faina
  • 3 g. praf de copt
  • 130 g. iaurt
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri ulei
  • 2 lingurite ierburi aromatice
  • 1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu praf de copt:

Ia un castron/bol pentru framantat.

Pune faina, praful de copt, iaurtul, uleiul, sare, ierburile aromatice si oul.

Amesteca toate ingredientele si framanta bine pentru incorporarea lor.

Aluatul obtinut il imparti in 4 chifle si le framanti putin pentru a le da forma dorita.

Pregatesti o tava ,o tapetezi cu hartie de copt si asezi frumos chiflele.

Le dai la cuptorul incins la 180 grade pentru 30 de minute.

Cand le scoti le acoperi cu un prosop curat.

Sunt foarte bune!

Noi le-am mancat si a doua zi si au fost bune.Nu stiu sa va zic ce se intampla cu ele dupa 3-4 zile,ca au avut viata scurta:))))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu praf de copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine cu ceapa