Chifle umplute

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2011 | 6454 vizualizari

 

Sunt foarte bune servite la micul dejun sau la cina, iar umplutura poate varia in functie de preferinte.

 

INGREDIENTE

  • 2 chifle graham
  • 1 carnat
  • cartofi prajiti
  • 1 ou
  • cascaval ras
  • crema fina de branza
  • unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle umplute:

Chiflelor li se taie capacelele si se scobeste continutul cu o lingurita. Se pun in interior cateva bucatele de unt, apoi se ung cu crema de branza. Oul se bate ca pentru omleta si se amesteca cu cartofii prajiti, carnatul prajit si el si cascaval ras. Cu aceasta compozitie se umplu chiflele. Se dau la cuptor pe hartie de copt pentru 15 minute.

Se servesc cu salata de rosii si castraveti cu marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (77)

Cris2711 1

20.07.2011, 16:38

Angelina_Elena 1

28.01.2012, 21:58

minunate mai sunt chiflele acestea umplute...de mult imi fac cu ochiul

madi_marin 1

29.01.2012, 08:52

Elena_Daria...ma bucur ca iti plac... sunt usor de facut si variante de umpluturi sunt nenumarate...in functie de preferinte...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mic dejun fitos