Chifle umplute cu branza topita

de mickyapostu in Piine, 16 Feb 2012 | 6445 vizualizari

 

Chifle pufoase, calde si cu o surpriza cremoasa

 

INGREDIENTE

  • - 400 g faina
  • - 250 ml apa
  • - 1 lingurita drojdie uscata
  • - 1 ou 
  • - 4 linguri ulei de masline 
  • - un praf de sare 
  • - 8 triunghiuri de branza topita 
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle umplute cu branza topita:

Intr-un castron puneti faina, adaugati drojdia, adaugati oul, apa calduta, uleiul de masline si sarea. Framantati pana obtineti un amestec omogen timp de aprox 10 minute. Lasati sa cresca la loc cald si acoperit timp de aprox o ora. Impartiti aluatul in opt bucati egale. Aplatizati bucatile de aluat si puneti in mijlocul fiecareia o bucata de branza topita. Acoperiti-o formand o mingiuta in jurul ei.

Puneti in tava, ungeti-le cu ou batut si presarati cu mac. Mai lasati-le sa creasca timp de 15 minute in tava.oaceti la 200 grade timp de aprox 30 minute. Supravegheati coacerea sa nu se arda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute cu branza topita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chifle cu lapte si seminte asortate