Chiftele cu dovleac si branza

de anomisana in Aperitive / Garnituri, 9 Aug 2012 | 4633 vizualizari

 

Si daca tot m-am apucat de chiftele, mi-am zis sa folosesc si dovlecii din frigider, asa ca va mai propun o varianta, de data asta cu dovleci, vinete si branza.

 

INGREDIENTE

  • 200 g vinete
  • 300 g dovlecei
  • 150 g branza (eu am pus cas de oaie si burduf, dar puteti pune ce aveti prin frigider)
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 70 ml lapte
  • usturoi
  • sare, piper alb
  • coriandru
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu dovleac si branza:

Am dat pe razatoare branza, dovleceii, vanata si usturoiul. Am batut ouale, am adaugat laptele si faina apoi am omogenizat bine. Am adaugat dovlecii si vanata. La sfarsit am adaugat branza si am potrivit de sare si piper. Am pus cu lingura compozitie in tigaie si am prajit pe ambele parti.   Alaturi am facut un sos simplu din iaurt, smantana, marar verde si usturoi.

TIPS-URI

1

Intotdeuna scot chiftelele pe hartie absorbanta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu dovleac si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]