Chiftele de curcan

de Bya Ralu in Curcan, 19 Noi 2015 | 10144 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g carne tocata de curcan
  • 1 ou
  • 1 ceapa mica rosie
  • patrunjel proaspat
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de curcan:

Carnea tocata se pune intr-un castron,punem ceapa tocata marunt,oul,patrunjelul tocat marunt si condimentele.

Se presara putina faina,se amesteca bine toate ingredientele.

Se formeaza chiftelele,se dau prin faina si se pun la prajit in ulei incins.

Se prajesc pe ambele parti si se scot pe un servet de hartie pentru a absorbii grasimea in exces.

Se servesc atat calde cat si reci.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti pune si usturoi pisat

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele la cuptor din curcan cu verdeţuri