Chiftele de pui

de Bya Ralu in Pui, 22 Dec 2015 | 3388 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne tocata de pui
  • 1/2 ceapa alba
  • 1 ou
  • marar
  • vegeta/piper/boia dulce
  • faina
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui:

Carnea tocata se amesteca cu condimentele,ceapa si mararul tocate marunt.

Se pune oul si putina faina cat sa se lege putin compozitia.

Cu mana umeda se formeaza chiftele care se trec prin faina si se pun la prajit in ulei incins.

Se prajesc pe ambele parti si se scot pe un servet de hartie.

Se servesc atat calde cat si reci cu sos de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pui cu piure