Chiftele de pui

de Bya Ralu in Pui, 22 Dec 2015 | 3483 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne tocata de pui
  • 1/2 ceapa alba
  • 1 ou
  • marar
  • vegeta/piper/boia dulce
  • faina
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui:

Carnea tocata se amesteca cu condimentele,ceapa si mararul tocate marunt.

Se pune oul si putina faina cat sa se lege putin compozitia.

Cu mana umeda se formeaza chiftele care se trec prin faina si se pun la prajit in ulei incins.

Se prajesc pe ambele parti si se scot pe un servet de hartie.

Se servesc atat calde cat si reci cu sos de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pui cu susan