Chiftele de pui cu fulgi de porumb

de Lau in Mancaruri cu carne, 22 Apr 2020 | 2516 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de pui tocata (eu am folosit piept de pui)
  • 400 g fleica de porc tocata
  • 1 legatura ceapa verde
  • 3 oua
  • 1/2 legatura marar verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 4 linguri pesmet
  • 2 oua
  • 500 g fulgi de porumb
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui cu fulgi de porumb:

Intr-un bol amestecam carnea de pui cu carnea de porc.

Ceapa, usturoiul, mararul le tocam marunt (eu am folosit robotul de bucatarie)

Adaugam peste carne impreuna cu cele 3 oua batute putin,pesmetul si condimente dupa gust.

Amestecam pana ce se omogenizeaza si dam la rece 30 min.

Intre timp maruntim fulgi de porumb cu robotul.

Cu mainele umede formam chiftele  de marimea unei nuci mai mari.

Trecem chiftelele prin cele 2 oua batute cu un praf de sare dupa care le tavalim prin fulgi de porumb.

Le prajim in ulei incins pe ambele parti pana ce se rumenesc frumos.

Le scoatem pe un servetel absorbant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui cu fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de pui cu fulgi de porumb