Chiftele de pui la cuptor

de oanapl in Pui, 2 Iun 2017 | 4424 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 1 căţel de usturoi
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 felie de paine
Portii: 35
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui la cuptor:

Carnea de pui o toci, apoi o amesteci cu ceapa mărunţită, morcovul dat pe răzătoarea cu ochiuri mici, oualle batute, usturoiul zdrobit, sare, piper şi cimbru. Inmoi o felie de paine in lapte, o storci bine si o rupi bucatele si o adaugi peste restul compozitiei.

Formezi chiftelute pe care le pui în tava mare de cuptor tapetată cu hărtie de copt şi presari susan peste ele. Le coci circa 20-30 de minute.

Le servesti cu piure, cartofi la cuptor sau cu legume sotate. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

oanapl 1

03.06.2017, 19:58

Rocsi 1

04.06.2017, 21:34

Imi plac chiftelutele la cuptor! De fapt, de cativa ani, doar la cuptor le pregatesc!

oanapl 1

05.06.2017, 13:39

Si eu la fel Rocsi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Perisoare de pui in sos bechamel