Chiftele de spanac si piept de pui

de Adele in Mancare copii, 15 Mar 2017 | 5088 vizualizari

 

Foarte gustoase, asa ca de primavara

 

INGREDIENTE

  • 200 gr piept de pui tocat
  • 400-500 gr spanac proaspat
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • 2 felii de paine uscata
  • 50-60 gr parmezan ras
  • pesmet
  • ulei
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de spanac si piept de pui:

Spanacul se curata si se spala foarte bine, se pune intr-o tigaie, cu putin ulei si usturoiul pisat, se caleste pentru 10 minute, la foc mare, cu un capac deasupra.

Cand se receste putin, se toaca la mana, cat mai grosier, dupa care se amesteca cu pieptul de pui, sare, piper dupa gust, parmezan si painea care a fost pusa la inmuiat in lapte/ apa si stoarsa bine; se amesteca totul foarte bine si se da la rece cateva minute. Apoi se formeaza chiftelele si trec prin pesmet, se lasa 30 minute, chiar si in frigider.

Intr-o tigaie, se toarna ulei din abundenta, cand este fierbinte, se prajesc chiftelele pana se rumenesc pe ambele parti, se scot pe hartie si se servesc atat calde, cat si reci cu garnitura dorita.

TIPS-URI

1

Puteti condimenta carnea si spanacul dupa gust.

2

Spanacul se poate folosi si cel congelat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de spanac si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui caprese la cuptor