Chiftele din carne de porc

de claudiaO in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2016 | 5266 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 4 oua
  • 1 legatura made marar
  • 6 catei de usturoi
  • 1 lingurita cimbru
  • Sare/piper/ maggi secretul gustului
  • Faina si ulei pt prajit
Portii: 25
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din carne de porc:

Spalam carnea si o taiem fasii; curatam legumele si le portionam sa intre  in masina de tocat. Dam carnea si legumele prin masina, adaugam morcovul ras marunt si usturoiul, portivim de sare si piper, punem cimbrul si maggi, spargem ouale si amestecam cu spor; punem si mararul si mai amestecam putin. Incingem uleiul, formam chiftelutele, le tavalim usor prin faina si le punem la  prajit la foc potrivit pana se rumenesc frumos pe ambele parti. Le scoatem pe servetele ca sa se absoarba uleiul in exces. Procedam la fel cu toata compozitia. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele