Chiftele in foi de ceapa invelite in jambon

de Lau in Mancaruri cu carne, 22 Apr 2018 | 2473 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Chiftele
  • 500 g carne tocata amestec
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 5 catei usturoi
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 2-3 linguri faina
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • Crusta
  • 2-3 cepe(depinde de marime)
  • 7 felii de jambon
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele in foi de ceapa invelite in jambon:

Intr-un bol adaugam carnea, usturoiul pisat, ouale batute, cartofi dati prin razatoarea mica si storsi bine, morcovul dat prin razatoare, patrunjel si condimente dupa gust.

Amestecam bine pana ce se omogenizeaza compozitia, acoperim cu folie si dam la rece 30 minute.

Ceapa curatata o spalam si o taiem in doua.

Desprindem cu grija foita cu foita avand grija sa nu rupem cele 4 foite mai mari.

Formam chiftele de dimensiunea cepei, aproximativ si cu foitele cepei imperechem cate 2 de marime egala. Fiecare ceapa o invelim cu cate o felie de jambon, sa fie bine stransa.

Chiftele in foi de ceapa le asezam direct in tava cu hartie de copt sau in forme de briose. Dam tava la cuptorul incalzit pentru 25-35 minute la 180 grade.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele in foi de ceapa invelite in jambon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta aperitiv, cu branzeturi si carnaciori