Chiftele in foi de ceapa invelite in jambon

de Lau in Mancaruri cu carne, 22 Apr 2018 | 2294 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Chiftele
  • 500 g carne tocata amestec
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 5 catei usturoi
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 2-3 linguri faina
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • Crusta
  • 2-3 cepe(depinde de marime)
  • 7 felii de jambon
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele in foi de ceapa invelite in jambon:

Intr-un bol adaugam carnea, usturoiul pisat, ouale batute, cartofi dati prin razatoarea mica si storsi bine, morcovul dat prin razatoare, patrunjel si condimente dupa gust.

Amestecam bine pana ce se omogenizeaza compozitia, acoperim cu folie si dam la rece 30 minute.

Ceapa curatata o spalam si o taiem in doua.

Desprindem cu grija foita cu foita avand grija sa nu rupem cele 4 foite mai mari.

Formam chiftele de dimensiunea cepei, aproximativ si cu foitele cepei imperechem cate 2 de marime egala. Fiecare ceapa o invelim cu cate o felie de jambon, sa fie bine stransa.

Chiftele in foi de ceapa le asezam direct in tava cu hartie de copt sau in forme de briose. Dam tava la cuptorul incalzit pentru 25-35 minute la 180 grade.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele in foi de ceapa invelite in jambon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi