Chiftele marinate

de MonaMimi in Mancaruri cu carne, 10 Dec 2013 | 3451 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ou
  • pesmet
  • boia
  • piper
  • sare
  • ulei pentru prajit
  • sos:
  • 500 ml bulion
  • 1 lingura faina
  • 2 cepe
  • 2-3 foi dafin
  • usturoi
  • sare,piper
  • 1/2 cana apa
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele marinate:

Pentru chiftele - tocam cat mai marunt ceapa si o amestecam cu carnea tocata,usturoiul pisat ,oul batut, pesmet ,sare ,piper si boia dupa gust.

Forman chiftelute pe care le prajim in ulei incins.

Pregatim sosul :tocam marunt ceapa si o calim  putin in 2 linguri de ulei,adaugam apa si lasam sa fiarba 10 minute.Bulionul il amestecam cu 1 lingura de faina si il adaugam peste ceapa, punem condimentele si usturoiul apoi chiftelele si lasam sa fiarba 10 minute amestecand mereu sa nu se arda sosul.

Servim cu ce garnitura dorim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele marinate" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de curcan la cuptor / marinate