Chiftele prajite

de susu in Porc, 1 Ian 2011 | 9886 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata amestec vita si porc
  • 2 cepe
  • Cativa catei de usturoi
  • 1 cartof mic
  • 1 morcov
  • ½ legatura patrunjel
  • 1 ou mare
  • Vegeta
  • Cimbru uscat
  • piper
  • Alte mirodenii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele prajite:

Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in putin ulei dupa care se amesteca cu carnea, oul, patrunjelul tocat, morcovul si cartoful date prin masina de tocat. Cine doreste o reteta mai sanatoasa evitati calirea cepei si adaugati-o direct la compozitie.Se potriveste de condimente si sare.Din aceste cantitati ies aproximativ 15 chiftele. Eu cumpar deobicei carne proaspata pe care o toc pe loc. Se amesteca bine si se formeaza chiftelute mai mari sau bilute. Ca sa nu se lipeasca de maini umeziti-va palmele cu apa. Se dau prin faina si se prajesc in ulei incins. Se aseaza pe servetele pentru a absorbi surplusul de ulei. Se servesc atat calde alaturi de un piure de cartofi sau reci cu mustar si paine

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele prajite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]