Chiftelute coapte in cuptor

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 19 Feb 2012 | 13966 vizualizari

 

Asa am facut chiftelutele pentru gratinul de spanac.....

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne tocata( eu am avut carne de curcan, vita si porc)
  • 1-2 oua
  • 1 ceapa
  • 2 felii de paine muiate in apa si apoi stoarse( pesmet)
  • 1 cartof
  • sare 
  • piper
  • verdeata 
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute coapte in cuptor:

Carnea tocata se mai da o data prin masina de tocat carnea, cu care macinam si ceapa, cartoful, piinea si verdeata. Daca doriti puteti adauga si usturoi .

Se amesteca bine toata compozitia si se condimenteaza.Adaugam ouale crude si mai amestecam o data.

Cu ajutorul unei linguri se formeaza chiftelutele care le rotunjim in palma unsa cu putin ulei.Punem chiftelutele formate intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptorul dinainte incalzit, sa se coaca.Dupa ce s-au rumenit pe o parte le intoarcem si le lasam sa faca crusta si pe cealalta parte.

Sunt mult mai sanatoase decit cele prajite in ulei...

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute coapte in cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

oana_pisicutza16 1

20.02.2012, 00:48

Delicioase si sanatoase

Aurelia 07_07 1

20.02.2012, 07:43

tare as vrea si eu

Geanina87 1

10.03.2012, 20:42

arata foarte bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]