Chiftelute coapte pe pat de salata verde

de alilianaa in Porc, 15 Mar 2013 | 3391 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne de porc amestec cu vita
  • 2 cepe
  • 2 linguri pesmet
  • 3 oua
  • un cartof
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • maghiran
  • 4 graunti de usturoi
  • 2 salate
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 10 ml otet
  • 10 ml ulei de masline
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute coapte pe pat de salata verde:

Chiftelele. Carnea tocata se pune intr-un bol impreuna cu ceapa tocata marunt, marar, sare, piper, maghiran, usturoi, cele doua linguri de pesmet, cartoful dat pe razatoarea mica si stors si ouale.

Se amesteca bine pana la omogenizare. Din aceasta compozitie se fac ,, bilute" de chiftelute. Intr-o tava, dupa ce am stropit pe fundul acesteia putin ulei de masline, am asezat chiftelutele si le-am bagat la cuptor, la copt. Le-am acoperit cu o folie de aluminiu. Coptul dureaza in jur de 40 de minute. La jumatatea timpului le-am intors.

Salata. Spalata, scursa se taie fasii cu cutitul. Se pune intr-un bol. Peste ea se pune ceapa care a fost si ea curatata,spalata, tocata. Se face un dresing din otet, sare si ulei de masline si se adauga peste salata. se amesteca.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute coapte pe pat de salata verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]