Chiftelute crocante la cuptor

de Miha in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2011 | 7219 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ou
  • 4 catei usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 1 morcov (absolut optional)
  • patrunjel verde
  • sare si piper
  • fulgi de porumb macinati, pentru tavaleala :))
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute crocante la cuptor:

Pieptul de pui taiat bucati se pune in vasul robotului impreuna cu restul ingredientelor si se mixeaza pana obtinem o pasta omogena. Cu mana umeda formam chiftelutele, pe care le tavalim apoi din abundenta prin fulgii de porumb maruntiti ( cu sucitorul sau la robot, la viteza mica) .

Asezam chiftelutele in tava unsa cu ulei si dam la cuptor la foc mediu, pentru vreo 30 de minute, pana se rumenesc.

Se servesc calde sau reci, dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute crocante la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

deyutzky 1

10.01.2012, 11:21

grati 1

06.01.2013, 17:14

cam cate ies din cantitatile de mai sus?

Miha 1

06.01.2013, 18:15

24-25 de bucati. Dar depinde si cat de mari sau mici le faci.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]