Chiftelute cu ghebe

de AnyCostescu in Mancaruri cu carne, 28 Mai 2013 | 5503 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o mana de ghebe gata fierte
  • 250 g carne tocata
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri faina
  • patrunjel verde
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu ghebe:

Ghebele se toaca marunt si se pun intr-un bol..

Peste ghebe punem carnea tocata si amestecam bine.

Se adauga un ou, usturoiul pisat,sare, piper si omogenizam bine.

La sfarsit adaugam patrunjel tocat si 2 linguri de faina.

Din aceasta compozitie facem chiftelute cu mana umeda pe care le prajim in baie de ulei..

Se scot pe un servetel ca sa absoarba excesul de ulei..se servesc simple sau insotite de diferite garnituri si sosuri..

Sunt delicioase.

TIPS-URI

1

Pentru chiftelute mai "dietetice" se pot coace si in cuptor, intr-o tava tapetata cu hartie de copt ,aproximativ 15-20 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu ghebe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]