Chiftelute cu ghebe

de AnyCostescu in Mancaruri cu carne, 28 Mai 2013 | 5389 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o mana de ghebe gata fierte
  • 250 g carne tocata
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri faina
  • patrunjel verde
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu ghebe:

Ghebele se toaca marunt si se pun intr-un bol..

Peste ghebe punem carnea tocata si amestecam bine.

Se adauga un ou, usturoiul pisat,sare, piper si omogenizam bine.

La sfarsit adaugam patrunjel tocat si 2 linguri de faina.

Din aceasta compozitie facem chiftelute cu mana umeda pe care le prajim in baie de ulei..

Se scot pe un servetel ca sa absoarba excesul de ulei..se servesc simple sau insotite de diferite garnituri si sosuri..

Sunt delicioase.

TIPS-URI

1

Pentru chiftelute mai "dietetice" se pot coace si in cuptor, intr-o tava tapetata cu hartie de copt ,aproximativ 15-20 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu ghebe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Rocsi 1

28.05.2013, 20:51

Sunt foarte bune. Noi facem doar din ghebe de post si ne plac foarte mult

AnyCostescu 1

29.05.2013, 17:30

rocsi

Panacris 1

06.06.2013, 19:40

Acum pot să le probez și eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

ieri la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 11:08

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

pe 24.09 la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]