Chiftelute cu pesmet

de stefy_a in Porc, 19 Mai 2016 | 6267 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame carne tocata (eu folosesc pulpa de porc)
  • un cartof
  • o ceapa
  • 2 catei usturoi
  • cateva fire de patrunjel verde
  • un morcov
  • un ou
  • 50 g pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 50
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu pesmet:

Legumele se curata de coaja, se spala si se dau prin masina de tocat carne sau la robot, si se amesteca cu carnea tocata si cu oul

In cazul in care compozitia este prea moale se adauga 2-3 linguri de faina

Se adauga sare si piper si compozitia este gata

Se modeleaza chiftelutele si fiecare se trece prin pesmet

Se pun la prajit in ceaun/tigaie in baie de ulei incins

Cand s-au prajit se scot pe un servetel pentru a absorbi uleiul de la prajit

Se pot servi cu orice fel de garnitura sau se pot folosi pe un platou de aperitive

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu pesmet" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura combinata