Chiftelute cu sos alb de cascaval

de Miha in Pui, 25 Ian 2010 | 7203 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 200 g cascaval
  • 1 ou
  • 3 catei usturoi
  • rozmarin
  • piper alb
  • sare
  • Pentru sos:
  • 50 g unt
  • 1 lingura faina
  • 1 cana lapte
  • 50 g cascaval
  • sare si piper
  • nucsoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu sos alb de cascaval:

Pieptul de pui se toaca mare, impreuna cu cascaval, ou si condimente.

Cu mainile umede se formeaza chiftelutele, pe care le punem intr-o tava cu putin ulei incins. Se da tava la cuptorul incins la foc mediu spre mare si se lasa 5 minute. Se intorc chiftelutele pe partea cealalta si se mai lasa 5 minute.

Sos:

Untul il punem la topit,apoi adaugam faina si amestecam continuu,sa nu faca cocoloase. Turnam laptele rece, cate putin si cascavalul ras. Condimentam dupa gust.

Turnam sosul obtinut peste chiftelute. Se serveste cald.

Reteta preluata de la Anisoara

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu sos alb de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Oana 1

25.01.2010, 20:37

Ce bunatateeee, vreau si eu o chifteluta

ANCA 1

25.01.2010, 20:48

Miha 1

25.01.2010, 21:31

Poftiti, poftiti la masa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui crocante