Chiftelute cu verdeata

de izulika in Mancaruri cu carne, 13 Iun 2010 | 6225 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne amestec porc si vita
  • 2 lingurite delicat
  • 1 lingurita sare
  • 1 cartof mic fiert
  • 1 ou
  • 1 lingura cimbru
  • 1 vf lingurita piper
  • 6-7 catei de usturoi
  • 2 linguri faina
  • 2-3 fire ceapa verde
  • patrunjel
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu verdeata:

Se pune carnea intr-un bol mai mare dupa care se adauga, cartoful fiert si zdrobit,usturoiul pisat,cele 2 linguri cu faina,oul, foile la ceapa tocate marunt, patrunjelul 3 linguri, si marar la fel,sarea,piperul,cimbru si se framanta bine.

Amestecul rezultat se da la frigider timp de 30 de minute dupa care se ia cate o lingura din compozitie se da putin prin faina si se formeaza chiftelute care se prajesc in ulei la foc mic pentru a se patrunde si in interior.Se lasa la prajit pana capata culoarea maro.Se scot pe servetele absorbante si se servesc calde sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (6)

nadina73 1

13.06.2010, 15:48

foarte bune 5 furcu

izulika 1

13.06.2010, 22:50

ma bucur ca va plac bine v-am regasit

Laly 1

13.06.2010, 23:15

Izulika sper ca ai facut mai multe.In curand o sa se aglomereze aici.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu ciuperci si friptura de porc