Chiftelute de cartofi

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2013 | 7831 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 cartofi fierti
  • 50 g cascaval Delaco De Senvis
  • 2 oua
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi:

Curatam cartofii de coaja, apoi ii dam pe razatoarea cu ochiuri mici.

Intr-un bol punem cartofii razaliti, usturoiul pisat,ouale, faina, cascavalul dat pe razatoarea cu ochiuri mici, apoi condimentam cu sare si piper dupa gust.

Amestecam bine pana obtinem o pasta.

Cu mainile infainate incepem sa formam chiftelele.

Le punem la prajit in ulei incins.

Le lasam sa se rumeneasca frumos, apoi le scoatem pe un servetel pentru a absorbi excesul de ulei.

Se servesc calde sau reci, simple sau cu un sos de iaurt cu usturoi!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci