Chiftelute de cartofi cu branza telemea la cuptor

de rivka in Aperitive / Garnituri, 7 Mar 2010 | 46733 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg jumatate de cartofi
  • 300 grame branza telemea
  • patrunjel
  • 1 lingura de pasta de ardei iuti(sambal)
  • condimente pt cartofi prajiti sau condimente dupa gust
  • piper
  • 2 oua
  • pesmet
  • 50 grame unt
  • hartie de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi cu branza telemea la cuptor:

Cartofii se curata si se fierb in oala pe aragaz ca pt puree.Se amesteca cu untul, branza faramitata, ouale, pesmet 4 , 5 linguri, patrunjelul tocat, condimentele, pasta de ardei iuti.

Cu mana se formeaza chiftelutele, se aseaza in tava pe hartie de copt, se dau la cuptorul incalzit la maxim cca 10, 15 minute pana sunt rumenite.

Se servesc calde sau reci, ca si garnitura sau simple sau cu sos de rosii cu usturoi.

Noi am servit langa schnitzel de pui, maioneza si ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi cu branza telemea la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

lauratm 1

01.07.2013, 11:21

ce buneeee !!! ms pt.reteta !

roxana_simona 1

01.07.2013, 13:46

bune

Khristiana 1

15.07.2014, 21:39

Ce bine ca nu sunt prajite in ulei! Bravo!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de carne tocata