Chiftelute de cartofi la Panini Maker

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 12 Iun 2016 | 4022 vizualizari

 

Inca o reteta foarte simpla si gustoasa, facuta la aparatul Panini Maker de la Breville.

 

INGREDIENTE

  • 7 cartofi medii
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ou
  • 2 linguri de faina
  • 1/2 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • 1 lingura de unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi la Panini Maker:

Spalam si curatam cartofii si usturoiul, apoi ii dam prin razatoarea mica. 

Ii punem intr-un bol, iar peste ei adaugam oul, faina, patrunjelul tocat marunt, sare si piper dupa gust. Amestecam compozitia, iar daca vi se pare ca nu prea e legata, mai adaugati putina faina.

Conectam aparatul Panini Maker la priza (daca nu aveti un astfel de aparat, le prajiti intr-o tigaie cu ulei incins) si il lasam 1-2 minute la incins. Cand plita este bine incinsa, ungem toata suprafata ei cu unt. 

Cu o lingura luam din compozitia de chiftele si punem pe plita. 

Punem capacul si lasam cateva minute pana cand chiftelutele sunt facute. Chiar daca au fost acoperite si s-au rumenit pe ambele parti, eu dupa 1-2 minute le-am mai intors. 

Le scoatem pe un platou, apoi le servim. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi la Panini Maker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

- Andreea - 1

14.06.2016, 10:22

RuxyRux 1

22.06.2016, 22:12

Ce bine arata Deyule drag!

Ancutsa 1

04.07.2016, 11:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Anchoa de Santoña y pimiento de piquillo