Chiftelute de curcan la cuptor

de jolygina in Curcan, 4 Sep 2011 | 5312 vizualizari

 

pentru cei care nu pot sa manance prajala

 

INGREDIENTE

  • 700g carne tocata de curcan 
  • 4 felii de paine
  • 1 cartof
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • sare 
  • piper
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de curcan la cuptor:

Dam cartoful pe razatoarea mica, punem painea la inmuiat, tocam verdeata, pisam usturoiul, iar cand toate sunt gata le amestecam bine cu carnea tocata de curcan. Adaugam sare si piper, iar la sfarsit punem ouale si le incorporam in bine in compozitie si painea stoarsa foarte bine de apa 

Formam bilute mici si le punem in tava gata pregatita cu hartie de copt si unsa cu putin ulei 

Punem chiftelele la copt timp de 40 de minute la o temperatura de 200 de grade intorcandu-le dupa 20 de minute 

Se pot servi cu piure de cartofi si sos 

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de curcan cu galuste