Chiftelute de dovlecei cu branza

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 6 Iul 2010 | 10787 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei de marime medie
  • 1 ou
  • 2 catei de usturoi
  • 50 g branza telemea
  • 4 linguri pesmet
  • 4 linguri faina
  • sare, piper
  • ulei ptr prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecei cu branza:

Dovleceii se spala, se curata de coaja si de samburi si se dau pe razatoarea mare. Se sareaza si se pun la scurs intr-o strecuratoare cam jumatate de ora. Usturoiul se curata si se piseaza. Branza telemea se da pe razatoarea mica. Dovleacul se mai strange in maini scurgandu-se de zeama ramasa, daca este cazul.

Se bate oul si se amesteca cu dovleacul, pesmetul si faina, usturoiul pisat si branza rasa. Se condimenteaza cu sare si piper.

Se formeaza chiftelutele si se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins pana se rumenesc.Se scot pe un servetel de hartie pentru a se scurge surplusul de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecei cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Teo 1

06.07.2010, 23:40

Corina, sunt cele mai gustoase chiftelute de sezon si eu am facut de multe ori , delicioase !

nadina73 1

07.07.2010, 00:02

corina chiar am dovlecel unu mai mare ce e drept dar sa sti ca am sa fac si eu ca atre bine suna reteta ta ,super nota 10 de la mine

Corinuta 1

07.07.2010, 00:18

Asa e Teo, sunt foarte bune. Nadina succes, multumesc.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

ieri la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de dovlecei