Chiftelute de dovlecel

de La Ancuta in Mancaruri de legume, 19 Sep 2010 | 4795 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mai mare
  • 1 ou
  • 6 catei de usturoi
  • faina cat cuprinde
  • 50 g branza (eu am folosit branza framantata)
  • sare,
  • piper
  • ulei pentru prajit  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecel:

Se curata dovlecelui si se scot semintele.

Se de pe razatoarea cu ochiuri mari

Se pune putina sare si se lasa 10 minute ca sa-si lase zeama.

Se stoarce si se amesteca cu oul, branza, usturoiul si faina cat cuprinde. Se condimenteaza cu sare si piper.

Se pun cu lingura in tigaie si se prajesc in uleiul incins.

Se scot pe o farfurie cu hartie absorbanta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

La Ancuta 1

19.09.2010, 21:56

Laly te asteapta un castron plin

nadina73 1

19.09.2010, 22:25

super bune ne plac si nou tare multacuma papa si de la tine una

adry88 1

30.05.2011, 20:50

foarte bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu naut si legume