Chiftelute de legume

de dakris in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2012 | 22543 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ou
  • 2 linguri faina
  • sare, piper
  • patrunjel
  • pesmet
  • ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de legume:

Dovlecelul, se decojeste, se spala, se razuieste prin ochiurile mari ale razatorii, se sareaza si se pune intr-o strecuratoare la scurs cca 30 min.

Cartofii si morcovii decojiti se pun intr-o cratita cu apa si sare la fiert. Cand s-au fiert pe jumatate se scurg si se lasa la racit.

Dupa ce s-au racit cartofii si morcovii se razuiesc prin ochiurile mari ale razatorii, peste acestia se pune si dovlecelul scurs, oul, sarea, piperul, patrunjelul tocat, se amesteca bine, apoi se incorporeaza faina. Se modeleaza compozitia in forma dorita, strangand-o bine in palme, apoi se tavaleste prin pesmet. Se prajesc in ulei incins pana capata cu culoare rumena.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de legume cu branza