Chiftelute de peste cu cartofi nature

de Pasiune pentru bucatarie in Pangasius, 18 Oct 2011 | 8938 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Chiftele:
  • 800 g peste
  • 1 felie paine
  • 1 cartof mediu
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei usturoi
  • Sare,piper
  • Patrunjel uscat/verde
  • Cartofi nature:
  • 600 g cartofi
  • 70 g unt
  • ½ legatura patrunjel
  • Sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de peste cu cartofi nature:

Chiftele

Carnea de peste se trece prin masina de tocat sau in robotul de bucatarie si se marunteste. Ceapa si usturoiul se toaca marunt,cartoful se da pe razatoare,painea se inmoaie in apa,apoi se scurge si se faramiteaza. Carnea de peste se amesteca cu restul ingredientelor si se condimenteaza dupa gust.

Din compozitia obtinuta se formeaza bilute care se trec prin faina si se prajesc in ulei incins, la foc mediu pentru a se patrunde bine.

Cartofi nature:

Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete. Se fierb in apa cu sare pana se inmoaie putin( sa intre furculita) dar sa nu se faramiteze. Se scot intr-un blo si se amesteca cu sare,piper,patrunjel tocat si untul taiat cubulete.

Chiftelutele se servesc alaturi de cartofi nature sau alte garnituri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de peste cu cartofi nature" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pangasius pe pat de legume