Chiftelute de pui

de Lau in Aperitive / Garnituri, 28 Iul 2011 | 4602 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 3 felii de franzela
  • 1 capatana usturoi
  • 2 morcovi
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 2 oua
  • 2 linguri gris
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui:

se curata usturoiul si se piseaza

se curata morcovii si se dau prin razatoare

pieptul de pui se curata de piele si se trece prin masina de tocat

se adauga si patrunjelul tocat,ouale,faina,sare,piper dupa gust,se amesteca toate ingredientele

se uda mana si se formeaza chiftelele.

se prajesc in baie de ulei incalzit

se scot pe un servetel absorbant

pofta buna

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Lau 1

29.07.2011, 16:59

multumesc

mada2704 1

05.11.2011, 20:08

delicioase, eu am pus si marar si le-am dat prin pesmet inainte de a le praji

Lau 1

06.11.2011, 23:03

mada ma bucur,am incercat si eu cu pesmet si sunt foarte bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute crocante de peste II