Chiftelute de pui cu sos de rosii si busuioc

de RuxyRux in Pui, 29 Sep 2015 | 4588 vizualizari

 

O mancare gustoasa, iubita mult la noi in familie!

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui mari
  • 2 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • 2 linguri pesmet
  • 1 lingura ulei palmier
  • sare
  • piper
  • 1 linguri lapte
  • 2 linguri apa minerala
  • 1 ou mare
  • 1 pahar de vin alb
  • 1 canita de ketchup de casa
  • 3 rosii imense
  • 1 canita de apa
  • busioc uscat
  • busuioc verde proaspat
  • 3 linguri ulei pentru uns tava
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui cu sos de rosii si busuioc:

Carnea se spala, se taie si se toaca prin masina, impreuna cu ceapa si usturoiul.

Se adauga, oul, apa, uleiul, laptele, pesmetul, sare si piper dupa gust. Se formeaza chiftelutele.

Se unge tava cu ulei( cele 3 linguri) si se pun chiftelutele. Se coc pana la jumatate la cuptor apoi se pune sosul deasupra si se coc pana sunt gata. Cand mancarea este gata  se pune busuioc verde proaspat tocat din belsug.

Sosul: se razuie rosiile pe razatoare se amesteca cu  ketchup, busuioc uscat, apa, vin, sare piper dupa gust.

De regula garnitura la aceasta mancare este piureul de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui cu sos de rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

-Licurici- 1

30.09.2015, 08:58

bun, bun, bun

RuxyRux 1

01.10.2015, 23:51

Multumesc Licurici

RuxyRux 1

01.10.2015, 23:51

Multumesc Anca!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui în sos de vin, sub capac de pâine