Chiftelute din carne cu ceapa verde si cascaval

de Dulciuri cu Georgiana in Porc, 25 Feb 2018 | 5683 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata porc-vita
  • 2 oua
  • 50 g cascaval
  • 3-4 fire ceapa verde
  • sare,piper,boia dulce, cimbru,praf de usturoi
  • 2 cartofi mici
  • ulei pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din carne cu ceapa verde si cascaval:

Fierbem cartofii.

Amestecam carnea cu ouale, firele de ceapa verde tocate, mirodeniile, cartofii zdrobiti si cascavalul ras. Am folosit de la ceapa numai partea verde.

Formam bilute si le prajim in uleiul incins. Scoatem chiftelutele de la prajit intr-un vas cu hartie de bucatarie pentru a absorbi grasimea.

Foarte bune si ca aperitiv si ca fel principal alaturi de o salata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din carne cu ceapa verde si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Reteta de bilute de carne de porc, cu varza calita, in sos de rosii